Welkom bij Restaurant PROef

Restaurant PROef is een restaurant dat gerund wordt door leerlingen van Praktijkcollege Zoetermeer. Zowel op de vloer als in de keuken zijn de leerlingen aan zet. 

 Elke woensdag- en donderdagmiddag van 12.00 – 13.45 uur kunt u terecht voor een heerlijke driegangenlunch voor €9,50 (exclusief de drankjes). Het menu verandert elke week, waardoor u elke week weer kunt genieten van iets nieuws.  

Uw dieetwensen kunt u aangeven bij de reservering. Reserveren kan tot twee dagen voor aanvang via de button hieronder. 

 

Reserveren

LEERLINGEN WORDEN HORECATALENTEN

Een restaurant om te oefenen, te proeven en te leren. Het restaurant is een behoorlijk succes en de leerlingen koken iedere week voor een groot aantal enthousiaste gasten. 

Onze leerlingen leren hier wat de horeca nu precies inhoudt. Denk hierbij aan poleren, monderen, ciseleren en placeren, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. We doen het allemaal! 

Zien we u binnenkort? 

Vanaf nu kunt u maaltijden bestellen!

Bij de catering kunt u genieten van warm/koud buffet, royaal belegde broodjes, een stamppot buffet en/of luxe hapjes. De prijzen zijn heel toegankelijk. 

Feesten en partijen zijn ook mogelijk in het restaurant (max. 50 personen) of bij u op locatie (max.100 personen). Muziek kan op aanvraag geregeld worden. 

Wij verzoeken u om uiterlijk een week van tevoren vóór donderdagen 12:00 uur de bestelling te plaatsen. Een week later op woensdag kunt u de maaltijd koelvers ophalen van school tussen 15:00 uur en 16:00 uur.
U dient de maaltijd zelf thuis op te warmen.

  • Bij ophalen graag melden bij administratie.
  • Bestel vóór donderdag 12:00 uur!
  • Ophalen van school tussen 15:00 en 16:00 uur.
Gerechten per week Bestel vóór 12:00 uur! Ophalen tussen 15:00 en 16:00 uur.

Week 07:
Pasta Bolognese (Met half om half gehakt en kaas)
€ 4,75 p.p.

6 februari 12 februari

Week 08:
Bami met kip (Cassave, sambal en gebakken uitjes)
€ 5,00 per stuk

13 februari 18 februari

Week 10:
Nasi (Met ham, ei, cassave, sambal en gebakken uitjes)
€ 4,50 p.p.

20 februari 5 maart

Week 11:
Stamppot van het seizoen (Peen en ui met draadjesvlees)
€ 4,75 per stuk

6 maart 12 maart

Week 12:
Vegetarische pasta pesto (Met groenten en Parmezaanse kaas)
€ 4,75 per stuk

13 maart 19 maart

Week 13:
Bami met kip (Cassave, sambal en gebakken uitjes)
€ 5,00 per stuk

20 maart 26 maart

Week 14:
Nasi (Met ham, ei, cassave, sambal en gebakken uitjes)
€ 4,50 per stuk

27 maart 2 april

Workshops

Naast het heerlijke restaurant verzorgen wij ook catering, geven we workshops. 

Workshops
Wij geven kookworkshops in ons restaurant tot maximaal 16 personen op maandagen t/m vrijdagen (avonden mogelijk in overleg).

Prijzen
De prijzen zijn afhankelijk van de wensen en het aantal personen, u kunt daarom altijd een offerte bij ons opvragen via: [email protected]

Alle activiteiten worden uitsluitend georganiseerd met de ondersteuning van onze leerlingen.

Themamiddagen | Kom langs!

Er zijn en aantal leuke themamiddagen, waar u gezellig bij kunt zijn. Denk hierbij aan:

  • Bingo
  • Oud-Hollandse spelletjes
  • Spaanse tapasmiddag
  • Warm/koud-buffet & live muziek
  • Hollandse rijsttafel
  • Koken buiten de grenzen

Deze themamiddagen organiseren wij eens in de zes weken om onze leerlingen de horeca ook eens van een andere kant te laten beleven. Zo laten we zien hoe het is om een buffet te organiseren of een tapasavond en welke voorbereidingen daarvoor nodig zijn.

Met de verschillende invullingen ontdekken leerlingen hoe leuk en divers de horeca kan zijn. We laten onze leerlingen zien op welke manieren je de gasten kunt verrassen en plezieren door iets bijzonders te organiseren.

Wilt u erbij zijn? Kijk dan in onze agenda hieronder wanneer een themamiddag is.

U kunt u voor een activiteit aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected]