Restaurant PROEF

Waar leren en plezier samen gaan

RESTAURANT PROEF

Oktober 2022, eindelijk was het dan zover de deuren zijn geopend van restaurant PROef. Super trots en voldaan na een lange tijd van organiseren en puzzelen hebben we het dan toch voor elkaar gekregen. We kunnen gaan oefenen.

Om onze leerlingen een realistisch beeld te geven hoe het er aan toe gaat in de horeca hebben we nu een super troef in handen.

Door twee dagen in de week te oefenen met een lunch waar onze gasten zich voor inschrijven kunnen we realiteit simuleren van de werkelijkheid. Hierdoor verkleinen de kloof tussen school en het bedrijfsleven. Leerlingen hebben een goed beeld van wat er nu te behalen valt en wat de horeca nu precies inhoud . Creativiteit, assertief, behulpzaam en een doorzetter moet je wel zijn wil een plekje vinden in de horeca.

  Een kleine school

Ons menu

Ons menu verandert wekelijks om een zo gevarieerd mogelijk menu aan te bieden. Wekelijks zal er een nieuw 3-gangen menu verschijn op de site!

Lunches

Iedere week ( uitgezonderd schoolvakanties ) serveren wij voor u een heerlijk drie gangen menu. Iedere week proberen wij u weer te verrassen met een spectaculair menu voor € 9,50 exclusief de drankjes. Voor dieet wensen kunt u bij het reserveren uw wensen kenbaar maken. Het reserveren kunt u tot 3 dagen voor aanvang doen. Pin aanwezig. Ook lunches buiten de deur verzorgen wij, laat het vroegtijdig weten en wij staan bij u op de stoep. De inloop op woensdag en donderdag is 12:00 uur, lunch zal 12:15 starten en ongeveer tot 13:45 doorlopen. Het restaurant heeft 40 zitplaatsen en deze kunt u bij het reserveren selecteren.

Thema middagen | avonden

Deze specifieke avonden organiseren wij eens in de zes weken om onze leerlingen de Horeca ook eens van een andere kant te laten beleven. Zo laten we zien hoe het is om een buffet te organiseren of een tapas avond en welke voorbereidingen daarvoor nodig zijn. Met de verschillende thema-avonden kunnen leerlingen beleven hoe leuk en divers de horeca kan zijn. We laten onze leerlingen zien en beleven op welke manieren je de gasten kunt verassen en plezieren door iets bijzonders te organiseren.

Bekijk agenda